Daniela Coman s-a alaturat echipei Saatchi & Saatchi in luna august, ocupand pozitia de director de resurse umane. Cu o experienta de 8 ani in managementul resurselor umane, Daniela este incantata sa foloseasca experienta acumulata lucrand pentru una dintre cele mai prestigioase agentii de publicitate. Si-a inceput cariera intr-o agentie de head-hunting, conducand apoi operatiunile departamentelor de resurse umane ale RIB, Ogilvy & Mather, Astral Telecom si Altex.

Arnold Estefan s-a alaturat echipei de creatie a agentiei Saatchi & Saatchi, ocupand pozitia de Art Director. Are 27 ani, este absolvent al Facultatii de Arte Vizuale Timisoara. A obtinut premiul pentru cea mai buna campanie de print, categoria social la Ad'Or 2005. Din preocuparile sale personale fac parte video art si graphic design-ul. Arnold a lucrat anterior in echipa de creatie a GMP Romania.

Marius Tianu: s-a alaturat echipei de creatie Saatchi & Saatchi ocupand pozitia de Copywriter. Are 30 de ani si afirma despre el: Am ceva studii. 3/4 din doua limbi straine. Am fost traducator, consultant de asigurari vreo 2 saptamani, jurnalist de politica externa 3 zile, asistent universitar un an jumate si redactor de texte publicitare vreo 2 ani. Am un Ad'Or la "Cel mai bun print social" cu campania "Romania Corupta" din campania pentru prezidentiale a lui Basescu si o nominalizare pentru "Farmaceutice" cu o campanie pentru Smecta. Sunt primul roman care va cistiga ceva la Cannes.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Setari Cookie-uri