Madalin Negoita, redactor-sef al postului de televiziune Telesport, parte din grupul Realitatea-Catavencu, si-a dat demisia vineri, la o zi dupa ce a fost suspendat din functie.
“Am semnalat niste probleme in interiorul Telesport, care mi-au fost reprosate mie. Mi s-a spus ca exista o rebeliune in Telesport, ca exista o discrepanta intre ceea ce se cere si ceea ce se poate si mi s-a imputat mie aceasta situatie. De aceea consider ca trebuie sa plec”, a declarat Negoita, pentru paginademedia.ro.

Cu o zi inainte de a-si da demisia, Negoita fusese suspendat din functie de catre directorul postului, Vlad Enachescu. Printre reprosurile care i s-au adus atunci lui Negoita au fost lipsa stirilor de calitate si reactia intarziata la anumite evenimente.

Luna trecuta, in Telesport au avut loc restructurari masive de personal, aproape jumatate din cei 140 de angajati ai postului fiind concediati. Urmatorul pas va fi trecerea echipei de sport a Realitatea TV la Telesport, postul cu profil sportiv devenind astfel furnizor de continut pentru Realitatea TV.

Grupul Realitatea-Catavencu a achizitionat in 2008 postul de nisa Telesport de la Horatiu Nicolau. Postul are o audienta medie de 3.000 de persoane pe zi si 5.000, in intervalul de maxima audienta, potrivit paginademedia.ro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Chirurgul Mircea Beuran ar urma sa fie demis