Timp de trei zile, oamenii de marketing din Romania au ocazia sa asiste la prezentarea a sute de idei creative generate de agentiile participante. Lucrarile din categoriile Radio, Special Best si TV vor deschide sesiunea de prezentari luni, 7 septembrie. Cea de-a doua zi va fi dedicata categoriilor Design, Online si Campanii Integrate. Seria de prezentari se va incheia miercuri, cu expunerile agentiilor care au inscris lucrari in categoriile BTL, Media si Print.

Fiecare echipa de prezentare va avea la dispozitie 3 minute pentru o lucrare, 5 minute pentru o campanie care a rulat pe un singur canal de comunicare si 10 minute pentru o campanie integrata. Toate lucrarile vor fi evaluate de catre membrii juriului in Bucuresti, in cele 3 zile de festival.

ADOR 2009 se desfasoara in perioada 7 – 10 septembrie in Bucuresti. Gala de Premiere va avea loc la Fratelli Social Club, in seara zilei de 10 septembrie.

Millenium Communications detine in totalitate project managementul festivalului pentru urmatoarele cinci editii, avand libertatea de a stabili modul in care se desfasoara, formatul si structura competitiei. ADOR este un proiect UAPR, sustinut de IAA.