Platforma Eos va fi acum disponibila la WMG pentru a prezenta un numar nelimitat de site-uri pentru portofoliul lor de artisti si case de discuri. Warner Music va putea lansa un numar nelimitat de site-uri pentru artisti pe o singura platforma integrata, cu o administrare finala unificata, ceea ce permite gestionarea mai facila a site-urilor si oferirea unor experiente mai fascinante admiratorilor.

"Mediul dinamic din industria muzicala de azi ne obliga sa transformam radical rolul pe care-l jucam in ecosistemul muzical, iar la WMG una dintre cele mai importante modalitati prin care am realizat acest lucru este dezvoltarea unor abordari noi si puternice pentru a imbunatati relatiile dintre artisti si admiratori", a spus Edgar Bronfman (foto), presedinte si director executiv la Warner Music Group.

Cisco Eos este o platforma gazduita, cedata, de tip "software-as-a-service", care permite companiilor de divertisment si media sa creeze, sa gestioneze si sa puna in valoare divertisment social creat in baza continutului lor propriu. WMG a implementat Eos pentru patru site-uri noi.

"Industria divertismentului se afla intr-o perioada de tranzitie a pietei, iar reteaua este platforma prin care aceasta industrie se poate redefini", a declarat John Chambers, presedinte si director executiv Cisco.

De asemenea, WMG a anuntat ca intentioneaza sa utilizeze platforma Eos pentru a crea aproximativ alte 12 site-uri pana la sfarsitul anului.