Contul de comunicare al producatorului de materiale de constructii Baumix va fi gestionat, incepand cu aceasta luna, de agentia 4 ACE-pr&publicity.
4 ACE-pr&publicity va gestiona comunicarea de business a companiei, va comunica noutatile și tehnologiile promovate de companie, acoperind activitatile de promovare a produselor Baumix in randul publicurilor vizate și asigurand, totodata, companiei servicii de media relations.

“Am analizat expertiza 4 ACE in comunicarea pe acest domeniu si am decis sa dezvoltam un parteneriat care sa duca la imbunatatirea fluxului comunicational catre publicurile targetate. Avand in vedere specificul pietei actuale, este important sa avem o strategie de comunicare coerenta, care sa duca pe de o parte la cresterea vanzarilor Baumix, dar care, in acelasi timp, sa pozitioneze compania ca lider de opinie pe piata mortarelor”, a declarat Claudia Russu, Director de Marketing Baumix.

Agentia 4 ACE este specializata in PR si publicity ca mijloace principale de comunicare a imaginii de companie si de produs. Din portofoliul actual al agentiei fac parte Dermastyle, Flamingo International și Flanco, Genius, Indesit Company și Dent Estet.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri