4 ACE-pr&publicity va gestiona comunicarea de business a companiei, va comunica noutatile și tehnologiile promovate de companie, acoperind activitatile de promovare a produselor Baumix in randul publicurilor vizate și asigurand, totodata, companiei servicii de media relations.

“Am analizat expertiza 4 ACE in comunicarea pe acest domeniu si am decis sa dezvoltam un parteneriat care sa duca la imbunatatirea fluxului comunicational catre publicurile targetate. Avand in vedere specificul pietei actuale, este important sa avem o strategie de comunicare coerenta, care sa duca pe de o parte la cresterea vanzarilor Baumix, dar care, in acelasi timp, sa pozitioneze compania ca lider de opinie pe piata mortarelor”, a declarat Claudia Russu, Director de Marketing Baumix.

Agentia 4 ACE este specializata in PR si publicity ca mijloace principale de comunicare a imaginii de companie si de produs. Din portofoliul actual al agentiei fac parte Dermastyle, Flamingo International și Flanco, Genius, Indesit Company și Dent Estet.