Site-ul de social networking Business Exchange a fost lansat in 2007. In anul urmator a inghitit investitii de circa 16 milioane dolari, iar veniturile estimate nu depasesc 600.000 de dolari.

Utilizatorii isi pot conecta pe Business Exchange profilul de LinkedIn, pot posta texte si comentarii si pot purta dezbateri pe o serie de forumuri.

Revista, care a acumulat datorii de 31,9 milioane dolari, se afla in pragul falimentului si a fost scoasa la vanzare. Printre cei care s-au aratat interesati de achizitia BusinessWeek se numara Bloomberg, OpenGate Capital si Platinum Equity (care mai liciteaza si pentru Boston Globe). Un alt personaj interesat de publicatie este miliardarul Bruce Wasserstein, presedinte al bancii de investitii Lazard si proprietar al revistelor New York si The Deal.

Revista BusinessWeek a fost lansata in Romania de catre Business Media Group (BMG) in 2006, sub licenta McGraw-Hill International. A fost inchisa in martie anul acesta, din cauza lipsei de lichiditati pentru plata salariilor si acoperirea costurilor de productie.