Gala Societatii Civile si-a premiat activistii sociali. Au participat in concurs 181 de proiecte.

äNu da spagaô, äBurse pentru elevii destepti de la sateô, äSalvati Parcul Carolô, äSalvati Delta Dunariiô si o multime de alte proiecte derulate de organizatii neguvernamentale au fost nominalizate si dezbatute la impact de juriile care au decis care sint cei mai activi actori sociali din Romania anului 2004. Premierea s-a facut miercuri seara, la Teatrul National. äVestigium memoria celor care au muritô, proiectul UNITER, a cistigat trofeul la sectiunea Arta si Cultura. äBurse pentru elevi cu coeficient de inteligenta superior, provenind din medii sociale defavorizate din satele judetului Iasiô a adus Asociatiei iesene Pro Ruralis premiul la sectiunea Educatie si Cercetare. äPledoarie pentru demnitateô, proiectul Centrului de Resurse Juridice, a cistigat sectiunea Apararea drepturilor individuale/colective. äNu da spagaô, campania Fundatiei Concept, a fost premiata la sectiunea Comportament civic si participare publica, la care a mai concurat si proiectul äSalvati Parcul Carolô, al Asociatiei Solidaritatea pentru Libertatea de Constiinta.

La categoria Sanatate, cistigator a fost desemnat proiectul Fundatiei de Sprijin Comunitar - äFarmacie mobila pentru zone rurale izolateô. Protectia mediului a fost facuta cel mai bine de proiectul äDe la vis la realitate: Parcul National Buila ľ Vinturaritaô al Asociatiei Kogayon. Juriul presei a avut si el preferati. Coalitia pentru un Parlament Curat a luat premiul special pentru provocarea clasei politice la reforma morala. Campania äNu da spagaô a fost premiata inca o data pentru originalitatea si actualitatea mesajului civic. äSolidaritate pentru Delta Dunariiô a primit un alt premiu special. äBursele pentru elevii destepti de la taraô a primit premiul pentru consecventa. Asociatia pentru Protejarea si Promovarea Libertatii de Exprimare - premiul special pentru victoria in razboiul blitz pentru transparenta Justitiei. äFarmacia mobilaô a intrunit si aprecierile presei, la fel Alianta pentru lupta impotriva alcoolismului si toxicomanilor. Covorul rosu ramine intins si pentru ceilalti participanti. Va fi o gala si la anul.
Aboneaz─â-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â.├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din sec╚Ťiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri