Gala Societatii Civile si-a premiat activistii sociali. Au participat in concurs 181 de proiecte.

Nu da spaga, Burse pentru elevii destepti de la sate, Salvati Parcul Carol, Salvati Delta Dunarii si o multime de alte proiecte derulate de organizatii neguvernamentale au fost nominalizate si dezbatute la impact de juriile care au decis care sint cei mai activi actori sociali din Romania anului 2004. Premierea s-a facut miercuri seara, la Teatrul National. Vestigium memoria celor care au murit, proiectul UNITER, a cistigat trofeul la sectiunea Arta si Cultura. Burse pentru elevi cu coeficient de inteligenta superior, provenind din medii sociale defavorizate din satele judetului Iasi a adus Asociatiei iesene Pro Ruralis premiul la sectiunea Educatie si Cercetare. Pledoarie pentru demnitate, proiectul Centrului de Resurse Juridice, a cistigat sectiunea Apararea drepturilor individuale/colective. Nu da spaga, campania Fundatiei Concept, a fost premiata la sectiunea Comportament civic si participare publica, la care a mai concurat si proiectul Salvati Parcul Carol, al Asociatiei Solidaritatea pentru Libertatea de Constiinta.

La categoria Sanatate, cistigator a fost desemnat proiectul Fundatiei de Sprijin Comunitar - Farmacie mobila pentru zone rurale izolate. Protectia mediului a fost facuta cel mai bine de proiectul De la vis la realitate: Parcul National Buila Vinturarita al Asociatiei Kogayon. Juriul presei a avut si el preferati. Coalitia pentru un Parlament Curat a luat premiul special pentru provocarea clasei politice la reforma morala. Campania Nu da spaga a fost premiata inca o data pentru originalitatea si actualitatea mesajului civic. Solidaritate pentru Delta Dunarii a primit un alt premiu special. Bursele pentru elevii destepti de la tara a primit premiul pentru consecventa. Asociatia pentru Protejarea si Promovarea Libertatii de Exprimare - premiul special pentru victoria in razboiul blitz pentru transparenta Justitiei. Farmacia mobila a intrunit si aprecierile presei, la fel Alianta pentru lupta impotriva alcoolismului si toxicomanilor. Covorul rosu ramine intins si pentru ceilalti participanti. Va fi o gala si la anul.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri