Trei companii si-au anuntat ofertele pentru participarea la licitatia pentru desemnarea firmei care va gestiona bugetul de publicitate al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), in valoare de 4,5 milioane lei.

Astfel pana pe 21 septembrie 2009, la data limita pentru depunerea documentelor de participare la licitatia pentru desemnarea firmei care va gestiona bugetul de publicitate al institutiei, s-au inregistrat trei oferte din partea companiilor Ars Advertising, Optimedia, Media Consulta International, conform NewsIn.

Comisia de licitatie a inregistrat si deschis ofertele, aproximativ 1.000 de file fiecare, in prezenta celor trei companii, urmand ca in perioada urmatoare sa analizeze continutul acestora.

Activitatea de publicare a anunturilor de privatizare si valorificare, precum si cea de promovare a societatilor comerciale din portofoliul propriu in vederea atragerii de investitori pentru privatizarile desfasurate de AVAS este obligatorie pentru Autoritate, fiind impusa de prevederile O.U.G. nr. 88/1997, privind privatizarea societatilor comerciale, aprobata prin Legea nr. 44/1998, cu modificarile si completarile ulterioare, ale art. 7 alin (1) din cadrul Legii nr. 137/2002 privind unele masuri pentru accelerarea privatizarii si ale prevederilor art. 77 si ale art. 78 din cadrul H.G. nr. 577/2002 privind aprobarea Normelor metodologice de aplicare a O.U.G. nr. 88/1997 si a Legii nr. 137/2002.Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Ultimul SIF iese de la BCR. Evaluarea bancii, cu putin peste BT