Sorin Danilescu, directorul general al Intact Interactive, divizia de new media a trustului Intact, a declarat pentru Wall-Street ca a decis demiterea conducerii echipei de vanzari, formata din Magdalena Zander si Gabriel Boaca, ca urmare a unor “grave erori manageriale si neatingerea obiectivelor stabilite”.
“Am luat aceasta decizie ca urmare a unor grave erori manageriale, despre care nu pot oferi detalii, si a neatingerii obiectivelor propuse. Magdalena Zander si Gabriel Boaca sunt in preaviz, insa nu mai reprezinta Intact Interactive”, a declarat, pentru Wall-Street, Sorin Danilescu.

Potrivit acestuia, Intact Interactive se afla in prezent in negocieri pentru gasirea unor inlocuitori. Pana la finalizarea acestor negocieri, operatiunile de vanzari ale Intact Interactive vor fi coordonate de Ioana Stoicescu, director operational, a adaugat Danilescu.

Pe de alta parte, Magdalena Zander (foto) a declarat pentru Wall-Street ca a decis sa demisioneze, invocand un conflict de interese care afecteaza business-ul Intact Interactive.

"Am decis sa-mi inaintez demisia intrucat ar fi trebuit sa-mi incalc niste principii, o etica personala si profesionala pe care nu le-am incalcat niciodata si nu o voi face nici de acum inainte. Exista un conflict de interese care afecteaza intreg business-ul Intact Interactive. Intentionez sa raman in acest domeniu, intr-o meserie pe care o cunosc si pe care o practic de mult timp si voi lucra numai cu oameni care au coloana vertebrala", a spus Magdalena Zander.

La randul sau, Gabriel Boaca, cel care a coordonat alaturi de Magdalena Zander operatiunile de vanzari ale Intact Interactive incepand cu octombrie 2008, a declarat ca decizia de incetare a colaborarii a fost luata de comun acord. "Sorin Danilescu mi-a comunicat ca vrea sa ne despartim de comun acord, fara sa fie vorba de asa zisele erori manageriale. Alaturi de Magda am pornit Intact Interactive pe baza unor principii de business, care dupa cate se pare acum s-au pierdut pe drum. Acum analizez cea mai buna optiune pentru cariera mea profesionala si inclin sa ma indrept tot spre vanzari online", a adaugat Gabriel Boaca.

Fost director de dezvoltare la Gsp.ro, Sorin Danilescu a fost numit la conducerea Intact Interactive la 10 august, inlocuindu-l in functie pe Bogdan Gavrila. Gavrila va continua sa lucreze in cadrul trustului Intact in calitate de senior advisor new media.

Lansata in octombrie 2008, regia online a trustului Intact, Intact Interactive, a afisat o cifra de afaceri de 19.290 lei (5.241 euro) si pierderi de 101.925 lei (27.697 euro).

Cititi un interviu acordat Wall-Street de catre Magdalena Zander in momentul preluarii operatiunilor de vanzari ale Intact Interactive



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri