In perioada 6-10 Noiembrie 2005 se va desfasura la JW Marriott Bucharest Grand Hotel cea de-a treia editie a Saptamanii PR-ului Romanesc.

Gala Excelentei in Relatii Publice va avea loc in seara zilei de 7 noiembrie si va fi dublata in perioada 7-8 noiembrie de congresul international "Descatuseaza potentialul Relatiilor Publice!", care va accentua rolul strategic al comunicarii, dimensiunea sa manageriala in functionarea eficienta a companiilor si institutiilor.

Sesiunile de lucru vor aborda tematici de mare interes pentru comunitatea profesionistilor de Relatii Publice: potentialul Relatiilor Publice pentru companii si organizatii, relatia comunicatorilor cu mass-media, responsabilitatea sociala (CSR), comunicarea internationala, comunicarea integrata si contributia "pecuniara" a PR-ului la dezvoltarea afacerilor.

Pe 9 noiembrie se va desfasura trainingul de execeptie "CSR - A Pivotal Role for Public Relations in a Changing Society", sustinut de profesorul si practicianul britanic Tony Meehan, membru IPRA, CIPR si PRSA.

Ziua de 10 noiembrie va fi rezervata intalnirii informale dintre studentii si profesionistii de PR, scopul acestui eveniment fiind de a oferi un sprijin studentilor in alegerea si inceperea unei cariere.

Evenimentul este organizat de Forum for International Communications cu scopul de a coagula preocuparile celor interesati de domeniul Relatiilor Publice si de a contribui la consolidarea unei constiinte de apartenenta la aceasta comunitate.

Agenda evenimentului poate fi consultat la: http://www.praward.ro/AgendaPRweek.htmlTe-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Setari Cookie-uri