In perioada 6-10 Noiembrie 2005 se va desfasura la JW Marriott Bucharest Grand Hotel cea de-a treia editie a Saptamanii PR-ului Romanesc.

Gala Excelentei in Relatii Publice va avea loc in seara zilei de 7 noiembrie si va fi dublata in perioada 7-8 noiembrie de congresul international "Descatuseaza potentialul Relatiilor Publice!", care va accentua rolul strategic al comunicarii, dimensiunea sa manageriala in functionarea eficienta a companiilor si institutiilor.

Sesiunile de lucru vor aborda tematici de mare interes pentru comunitatea profesionistilor de Relatii Publice: potentialul Relatiilor Publice pentru companii si organizatii, relatia comunicatorilor cu mass-media, responsabilitatea sociala (CSR), comunicarea internationala, comunicarea integrata si contributia "pecuniara" a PR-ului la dezvoltarea afacerilor.

Pe 9 noiembrie se va desfasura trainingul de execeptie "CSR - A Pivotal Role for Public Relations in a Changing Society", sustinut de profesorul si practicianul britanic Tony Meehan, membru IPRA, CIPR si PRSA.

Citeste si:

Ziua de 10 noiembrie va fi rezervata intalnirii informale dintre studentii si profesionistii de PR, scopul acestui eveniment fiind de a oferi un sprijin studentilor in alegerea si inceperea unei cariere.

Evenimentul este organizat de Forum for International Communications cu scopul de a coagula preocuparile celor interesati de domeniul Relatiilor Publice si de a contribui la consolidarea unei constiinte de apartenenta la aceasta comunitate.

Agenda evenimentului poate fi consultatã la: http://www.praward.ro/AgendaPRweek.html