Revistele din divizia de Lifestyle a grupului Realitatea-Catavencu vor fi preluate, in proportii de pana la 100%, de catre managerii care le administreaza, a declarat pentru Wall-Street Sorin Enache, directorul general al trustului.
[Update]: Cristina Bazavan, redactor-sef Tabu, a confirmat pe blogul sau iesirea Tabu din portofoliul Realitatea-Catavencu. "Astazi, 20 octombrie, revista Tabu a iesit din Trustul Realitatea Catavencu si va trebui sa se descurce singura, cu un nou investitor. In conditiile economice date, nu stim daca vom gasi investitorul in timp util ca sa mergem mai departe (...)

Obisnuiesc sa multumesc via email, la fiecare sfarsit de numar, celor care lucreaza la editia care tocmai se incheie, acum o sa multumesc tuturor celor care au lucrat vreodata aici, cum le multumesc si celor care au citit aceasta revista."


Surse din piata declarau, inca de saptamana trecuta, ca Sorin Ovidiu Vantu, actionar majoritar al grupului Realitatea-Catavencu, a scos la vanzare intreaga divizie de print. Potrivit lui Sorin Enache, “e vorba doar de cateva reviste din divizia de Lifestyle. Am facut o propunere catre managerii revistelor. Am incercat sa-i atragem in actionariat pentru a mari performanta si pentru a imparti si pierderile, daca e cazul”.

Divizia de Lifestyle a Realitatea-Catavencu include publicatiile Tabu, Superbebe, Bucataria pentru toti, Aventuri la pescuit si 24 Fun. Managerii vizati pentru a deveni actionari in cadrul revistelor sunt Sorin Vulpe, directorul diviziei Lifestyle, Razvan Cucui, fondatorul Bucataria pentru toti, Cristina Bazavan, redactor-sef Tabu, si Tana Pazara, publisher Superbebe. Lista ar mai putea include si alte nume din managementul editorial si de business al diviziei.

Propunerea a fost facuta marti dimineata, iar situatia va fi definitivata in urmatoarele doua-trei zile, a mai spus Sorin Enache.
“Stiu sigur ca unii dintre ei sunt foarte interesati, altii sunt mai precauti”, spune Enache. Procentele preluate de catre manageri pot varia intre 0 si 100% - “totul e posibil”.

Cat despre revista Tabu, surse din piata au afirmat pentru Wall-Street ca se ia in considerare inchiderea publicatiei. Sorin Enache a infirmat ipoteza, iar Cristina Bazavan nu a putut fi contactata pana la publicarea acestui articol.

Despre subiect a mai scris si paginademedia.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri