Cristian Petriceanu, fost director al regiei de publicitate Boom Advertising, intrata in insolventa anul acesta, colaboreaza cu grupul local de presa Inform Media pentru crearea unui departament de vanzari in Bucuresti.
“Sunt consultant pentru Inform Media, ceea ce inseamna ca de foarte putin timp lucrez cu ei pentru a organiza un punct de lucru in Bucuresti, in special in ceea ce priveste vanzarea de publicitate pe site-urile din portofoliul Inform Media catre clientii nationali”, a declarat Petriceanu, pentru Wall-Street.

Grupul de presa Inform Media detine ziare locale (Jurnal Bihorean, Jurnal Aradean, Jurnal de Caras-Severin), cotidiene gratuite (Timis Expres, Arad Expres, Cluj Expres), doua cotidiene in limba maghiara si mai multe site-uri – publicatii online (grupate in roon.ro), portaluri de joburi (romjob.ro, clujjob.ro), imobiliare (romimo.ro), automobile (bestbike.ro, masini.ro) si altele. In 2008, Inform Media a cumparat reteaua de site-uri a Mirabilis Media si roportal.ro.

In prezent, vanzarile de publicitate sunt gestionate de o echipa de vanzari localizata la Timisoara. Pe online, compania colaboreaza cu regia Intact Interactive. Departamentul de vanzari infiintat de Petriceanu ca veni in completarea colaborarii cu regia si se va ocupa, pentru inceput, strict de publicitatea pe site-uri.

“Inform Media este un publisher intr-o crestere substantiala si doreste sa aiba formata o echipa care sa-i vanda publicitatea pe site-uri in Bucuresti pentru ca, evident, in Bucuresti sunt cele mai multe agentii de publicitate. Iar eu trebuie sa ma ocup de organizarea acestui proiect”, a adaugat Petriceanu.

Infiintarea departamentului de vanzari nu inseamna renuntarea la regia Intact /Interactive, precizeaza el. In acest moment, componenta echipei, care va fi “extrem de mica”, este aproape stabilita.

Petriceanu va ramane alaturi de Inform Media si dupa inchegarea echipei de vanzari. “Nu sunt un agent de resurse umane, care aduna niste oameni si-i angajeaza. Trebuie sa mergem mai departe pentru ca avem planuri, exista targeturi”, a spus el.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri