Robert si Ionut Negoita, cu afaceri in imobiliare si media, au lansat televiziunea online ExpresTV.ro, cu o investitie de cateva zeci de mii de euro.

Televiziunea se vrea o “anexa” la tabloidul Ring, dar si pilonul pentru un post traditional de televiziune, care ar putea fi lansat in 2010, a declarat, pentru Wall-Street, Ionut Negoita. Cei doi frati au inceput sa investeasca in media in aprilie 2008, cand au lansat tabloidul gratuit Ring. Planuiau atunci ca pana la sfarsitul anului sa lanseze si un post de televiziune generalist, care sa ajunga in cativa ani in top 5 ca audienta.

Criza le-a schimbat insa planurile. “ExpresTV e oarecum o varianta de televiziune pentru perioada de criza. Cu costuri reduse, care pe de o parte ajuta ziarul, si ziarul o ajuta pe ea”, a spus Negoita. Nu in ultimul rand, televiziunea online este si un prim pas pentru “indeplinirea visului” de a lansa o televiziune traditionala, care se va numi tot ExpresTV.

Investitia in lansare a fost de cateva zeci de mii de euro, pana intr-o suta de mii. Postul functioneaza cu aproximativ 10 oameni dedicati.

Negoita spune ca e constient de istoria falimentelor televiziunilor online din Romania si ca nu se asteapta ca ExpresTV sa-i aduca venituri in perioada urmatoare. “Dupa ce va mai creste o vom introduce la pachet cu ziarul Ring, pentru vanzarea de publicitate”, a precizat el.

Citeste si: Fratii Negoita, de la imobiliare la afaceri media


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Negoita ii sfatuieste pe parlamentari sa nu voteze bugetul actual