In urma unei analize comparative a ofertelor depuse de 15 agentii, Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) a selectat Momentum, parte a McCann WorldGroup Romania, pentru a coordona serviciile de advertising si marketing pentru promovarea in tara noastra a Jocurilor Olimpice de la Londra 2012.
“Daca pana acum cuvantul business era mai putin folosit in miscarea olimpica, in ultima perioada a devenit un punct de referinta deoarece sportul este pana la urma un business. Avem nevoie de parteneri puternici in sport, de aceea ne asociem cu una dintre cele mai mari agentii de marketing conduse de intreprinzatori, dar in acelasi timp oameni entuziasmati de sport, lucru foarte important pentru ca ne permite sa cladim un parteneriat pe termen lung. Trecem astfel la o viteza superioara in ceea ce priveste imaginea si marketingul forului olimpic, iar asocierea dintre noi si Momentum este absolut fireasca”, a declarat Octavian Morariu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman.

Rolul Momentum va fi de a valorifica drepturile de proprietate intelectuala detinute de COSR, iar printre serviciile oferite de agentie se numara atragerea de parteneri pentru Comitetul Olimpic, realizarea strategiei si implementarea efectiva a campaniei de promovare a miscarii olimpice in Romania si a sportivilor romani – atat partea de identitate vizuala, publicitate, organizare de evenimente cat si media sau marketing digital.

“Noi suntem cu adevarat pasionati de sport si am fost alaturi de COSR de aproape 9 ani, de fiecare data cand ne-a fost solicitat sprijinul. Ne bucuram sa fim partenerii Comitetului Olimpic si Sportiv Roman si de aceasta data”, declara Silviu Sefer, managing director Momentum Romania.

“Vom incerca sa promovam miscarea olimpica cu tot ce are mai bun. Pentru noi este o mare onoare sa fim alesi de COSR, cu atat mai mult cu cat si McCann WorldGroup a fost selectat de catre Comitetul International Olimpic sa coordoneze serviciile de advertising si marketing in vederea organizarii Jocurilor Olimpice de la Londra 2012”, a adaugat Bogdan Enoiu, managing director McCann WorldGroup Romania, din care face parte agentia Momentum.

Printre evenimentele organizate de Momentum in Romania se numara Gala Hagi, Coca-Cola-foria sau sarbatorirea a 90 de ani de existenta a Comitetului Olimpic Roman (2004), dar si evenimente precum BCR Open Tenis (din 2004), evenimentul de lansare Vodafone in Romania Pantene Beauty Awards, etc.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri