Robert Gibbs, co-fondator si presedinte al 101 Worldwide, a declarat pentru Wall-Street ca reteaua pe care o conduce nu isi va redeschide un birou in Romania, dupa ce s-a retras de pe piata, la inceputul anului.
“Vrem sa fim prezenti cu un singur brand, insa sa fim consistenti. Nu cred ca 101 Worldwide va mai fi prezent in Romania. Nu vrem sa cream confuzie printre clientii nostri. Avem 121 Communication (agentie de marketing direct – n.red.)”, este explicatia lui Gibbs pentru retragerea de pe piata locala.

Robert Gibbs a co-fondat 101 Worldwide in 2007 si in prezent coordoneaza activitatea din Chicago si Londra. Responsabilitatile sale includ dezvoltarea grupului in America si supervizarea modului in care sunt aplicate strategiile de catre agentii.

Agentia de publicitate 101 Worldwide a functionat in Romania de la jumatatea lui 2008 pana la inceputul acestui an. Compania a fost lansata intr-un parteneriat egal intre reteaua 101 Worldwide, pe de o parte, si Adina Sorescu si Mihai Ene, pe de alta parte. Cei doi conduc acum agentia The Secret Service, prin care deservesc clienti precum Aviva Asigurari de Viata, AMC Pharma, Rigips Romania si Ecotic.

101 Worldwide mai are birouri in Munchen, Stuttgart, New York, Chicago, Londra si Istanbul.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Untold, Neversea și celelalte festivaluri, anulate. Ce se întâmplă cu biletele
Setari Cookie-uri