Cristofor Iosub a fost promovat in functia de Deputy Managing Director al companiilor OgilvyOne si 141, parte din Ogilvy Group Romania. Iosub se alatura echipei manageriale Ogilvy Group dupa un an si jumatate in care a ocupat functia de Client Service Director al celor doua firme.
“Este o onoare pentru mine sa fiu responsabil de biroul din Romania care reprezinta aceste retele internationale, OgilvyOne si 141. Ne aflam acum intr-un punct esential din calea deschisa la inceputul lui 2005, cand am devenit parte a grupului Ogilvy, si avem de parcurs un drum mai important si mai promitator decat tot ce avem in spate. Sunt foarte optimist in ceea ce priveste viitorul celor doua firme in Romania”, declara noul Deputy Managing Director.

Cristofor Iosub si-a inceput cariera in 1992, ca antreprenor in productia publicitara. A lucrat intre 1997 si 2001 la D’Arcy pentru clienti precum Kraft, Connex, Coca-Cola, L’Oreal, Brau Union, P&G. Intre 1997 si 2000, Iosub a contribuit la construirea diviziei de BTL a agentiei D’Arcy - IMP, devenind directorul acesteia in 2000. Dupa cei 4 ani la D’Arcy, in 2001 s-a alaturat companiei Kraft ca Senior Brand Manager, si apoi ca Marketing Innovations Manager.

Din 2004, Cristofor Iosub a raspuns provocarii de a reveni in publicitate in functia de Client Service Director la RedCell/141. Promovarea sa in functia de Deputy Managing Director are loc dupa o perioada in care a demonstrat ca detine experienta si capacitatea manageriala necesare unei astfel de pozitii.
Cristofor Iosub va avea responsabilitatea dezvoltarii celor doua companii, colaborand indeaproape cu Manuela Necula - Head of Country Ogilvy Group Romania.

Echipa de management a Ogilvy Group Romania este in prezent alcatuita din:
Manuela Necula – Head of Country Ogilvy Group Romania si Managing Director Ogilvy & Mather Advertising,
Oana Petroff – Managing Director MindShare Media,
Gabriela Lungu – Managing Director Ogilvy Public Relations Worldwide,
Bogdan Prajisteanu – Managing Director Media Insight
Cristofor Iosub – Deputy Managing Director OgilvyOne si 141.