Abonatii Orange pot primi gratuit mesajele Twitter, cu actualizari incarcate la rate standard. Orange se numara printre primii operatori care permite utilizatorilor Twitter sa adauge poze de pe telefonul mobil, care sunt postate pe un site special care le va publica direct pe reteaua sociala.

Mark Watts Jones, director de management al produselor pentru Orange, a declarat ca a fost important pentru companie sa joace un rol in dezvoltarea Twitter dupa ce serviciul a devenit important pentru cautarile in timp real si stiri.

In luna martie, Twitter a semnat parteneriate pentru servicii gratuite de actualizare prin SMS pentru Vodafone si O2.

De asemenea, utilizatorii Twitter vor putea in curand sa trimita mesaje catre prietenii lor prin intermediul televizorului in timp ce urmaresc emisiuni sportive sau de divertisment, dupa ce Orange a aceptat sa integreze serviciu in oferta sa de televiziune si telefonie mobila.

Orange care este detinut de gigantul in telecomunicatii France Telecom, detine servicii TV in Franta, Spania si Polonia si servicii de telefonie mobila si internet la nivel international.

Sub acest acord, Orange urmareste sa integreze Twitter in emisiunile de fotbal, stiri, emisiuni de divertisment si film.