“Anul trecut am inceput colaborarea cu SmartPoint pe piata din Romania. Strategia implementata si rezultatele obtinute la nivel local ne-au determinat sa extindem proiectele de comunicare si in Bulgaria, Croatia, Serbia si Slovenia”, a declarat Goran Ajelic, marketing manager Mio Technology Eastern Europe.

La un an dupa ce a fost numita la carma operatiunilor Mio din Romania, Laura Samson (29 ani) a fost promovata, urmand ca atentia ei sa se indrepte de acum inainte nu doar catre piata locala, ci si spre Ungaria, Cehia si Slovacia. (Bilantul managerului de 29 de ani, sefa peste GPS-urile Mio din patru tari)

Extinderea activitatilor de comunicare pentru Mio Technology coincide cu prezenta locala SmartPoint in Sofia si Belgrad, de unde sunt coordonate operatiunile la nivel regional – Bulgaria si, respectiv, regiunea Adria. SmartPoint ofera la nivel regional servicii de consultanta, planificare strategica, managementul reputatiei, relatii media si organizare de evenimente atat pentru Mio, cat si pentru NVIDIA.

“Principalele obiective de comunicare la nivel regional sunt cresterea notorietatii si gestionarea reputatiei brandului Mio, pe care le vom urmari indeaproape prin prezenta locala din Sofia si Belgrad”, a declarat Anamaria Chiriachez (foto), PR Director SmartPoint.

Infiintata in 2005, SmartPoint gestioneaza conturi precum Ascendis, Asesoft Net, BenQ, Epson, Kingston Technology, Mio Technology, NVIDIA, Sony, Sony PlayStation, Sony VAIO.

SmartPoint deruleaza operatiuni la nivel regional - Bulgaria, Croatia, Serbia si Slovenia fiind tarile acoperite pentru consultanta in relatii publice si marketing.