Agentia gav/balkanski a dezvoltat strategia de comunicare si creatie a campaniei de imagine pentru Raiffeisen Leasing intitulata Leasing placut!. Conceptul creativ este centrat in jurul unei... tablete de ciocolata. In general toate institutiiile financiare, banci sau companii de leasing, sint percepute similar. Este lumea barbatilor cu cravata si laptop, a doamnelor in taior si a domnisoarelor sobre. O lume aseptica. In rest, totul se invirte in jurul cifrelor si banilor; lucruri importante de altfel, dar care nu sint totul in viata. Incercati sa definiti un USP rational pentru o companie de leasing... va va lua ceva timp sa calculati cu pixul pe hirtie comisioane, dobinzi, conditii de creditare, timpi de lucru... Iar rezultatele nu sint foarte diferite. Ce este special la Raiffeisen Leasing? Oamenii si atitudinea lor, ingrediente pentru o reteta ideala ne-a declarat directorul de creatie al gav/balkanski, Marius Rosu.

Campania este in derulare in presa (Capital, Ziarul Financiar, Dupa Afaceri, reviste auto) si outdoor-transit. Dincolo de metafora, leasing placut de la Raiffeisen Leasing este disponibil si in varianta dulce: tablete de ciocolata belgiana, de cea mai buna calitate, care va asteapta la sediile Raiffeisen Leasing. Impreuna cu un zimbet, desigur!

Leasing placut nu este doar un concept creativ inspirat, care face diferenta, ci insasi sinteza filozofiei noastre corporative, calda si apropiata de oameni, fie ei colegi, parteneri sau clienti a declarat dl. Bernd Kuenzel, presedinte Raiffeisen Leasing.

Au pregatit reteta Victor Oancea (fotograf), Dana Cavaleru (copywriter), Marius Rosu (director de creatie si AD) gav/balkanski si Laura Ionescu (marketing manager), Mihaela Mateescu (director vinzari) si Bernd Kuenzel, presedinte Raiffeisen Leasing si responsabil cu degustarea ciocolatei.

gav/balkanski este o agentie de publicitate independenta, fondata de Lucian Georgescu. Printre clientii gav/balkanski se numara si Raiffeisen Leasing, unul dintre jucatorii importanti din domeniul financiar, membru al Grupului Raiffeisen si al Asociatiei de Leasing Bancar.

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Setari Cookie-uri