“Parteneriatul dintre F5 X-Media si V2Media le asigura clientilor regiei o mai mare vizibilitate a campaniilor de video advertising. Practic, reach-ul se extinde la nivelul intregii retele, iar livrarea ad-urilor se poate face in orice pagina a site-urilor indiferent de formatul continutului (text sau multimedia)”, a spus Irina Morosanu (foto), business affairs manager F5, compania care detine F5 X-Media.

“Fiind sustinut de rata mare de penetrare a conexiunilor broadband, serviciul avantajeaza campaniile care tintesc un reach mare, acestea putand fi livrate run-of-network sau run-of-networks (in mai multe retele simultan), la care se adauga si celelalte beneficii specifice mediului online: masurare, targetare exacta si interactivitate”, adauga Aurora Enghis, manager V2Media.

Astfel, clientii regiei de vanzari online F5 X-Media au la dispozitie o suma lunara de 10,7 milioane de vizitatori unici, conform rezultatelor SATI si Trafic.ro aferente lunii octombrie.

Serviciul de publicitate V2Media permite livrarea mai multor tipuri de formate speciale: Vstitial - banner video care in momentul navigarii pe site se extinde pe toata suprafata ecranului; Expand Vstitial - playerul apare in partea dreapta a paginii si se expandeaza la mouse-over; Video Bubble - banner video care insoteste publicitatea contextuala; si, nu in ultimul rand, Vstitial+Skin – ad care acopera intreaga suprafata a ecranului.

F5 X-Media este regia de vanzari online, cross-media si neconventionale a grupului Realitatea-Catavencu, parte din F5, compania de web a trustului.

V2Media Romania este parte a retelei V2Media Europa cu filiale in Polonia, Rusia si Cehia, putand astfel sa atinga un reach la nivel european si face parte din ARBOinteractive si Goldbach Media Group.