Mihail Gorbaciov (78 de ani), omul considerat de unii istorici drept initiatorul prabusirii regimului comunist va participa pe 21 decembrie la gala “Zece pentru Romania”, organizata de postul de televiziune Realitatea TV.
Evenimentul trebuia sa aiba loc initial pe 2 decembrie, dar in urma unor modificari in agenda lui Gorbaciov, gala va fi organizata pe 21 decembrie, la 20 de ani de la Revolutia din 1989.

Proiectul “Zece pentru Romania”, aflat la a cincea editie are ca scop identificarea elitelor romanesti, selectia facandu-se cu ajutorul a patru mari institute de cercetare autohtone: CURS, CSOP, IMAS si INSOMAR.

Canalul de stiri Realitatea TV face parte din grupul de presa Realitatea–Caţavencu, trust patronat de Sorin Ovidiu Vantu, alaturi de posturile Romantica TV si The Money Channel, retelele Radio Guerrilla, Gold FM si Realitatea FM, agentia de presa NewsIn, publicatiile "Academia Catavencu", "Cotidianul", "Business Standard" si "Money Express".



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri