Incepand cu anul 2006, intreaga organizare a evenimentelor precum si managementul brandurilor ôGala Societatii Civileö si ôInterneticsö revin echipei Millenium Communications.
Gala Societatii Civile este un eveniment anual de recunoastere a excelentei in domeniul activismului social. O competitie care premiaza cele mai valoroase proiecte desfasurate de organizatii neguvernamentale, grupuri de initiativa, sindicate sau persoane fizice.

Din anul 2003, coordonarea ôGalei Societatii Civileö, un proiect Millenium Communications, a fost preluata de Asociatia de Comunicare Ethos. ôGalaö a devenit un eveniment puternic, de traditie in Romania, care an de an aduna cele mai importante figuri ale societatii civile romanesti.
Internetics este primul festival romanesc de comunicare digitala care recunoaste excelenta si inovatia in folosirea Internetului si a noilor tehnologii de comunicare.

In anul 2004 si coordonarea acestui proiect al Millenium Communications a revenit Asociatiei de Comunicare Ethos, evenimentul impunandu-se pe piata de comunicare din Romania.

Odata cu preluarea intregii organizari a celor doua evenimente de catre echipa Millenium, perioada de desfasurare a acestora se schimba, ôGala Societatii Civileö, editia a 4-a, urmand a avea loc in luna mai 2006 in timp ce ôInterneticsö, editia a 6-a, se va desfasura in luna octombrie 2006.

Andrei Bortun, Director General al ôMillenium Communicationsö, declara:
öGala Societatii Civileö si ôInterneticsö sunt doua dintre proiectele Millenium Communications. Incepand cu anul 2003, respectiv 2004, Asociatia de Comunicare Ethos a preluat coordonarea proiectelor, sprijinindu-ne in efortul nostru. A urmat o colaborare excelenta, care a facut din cele doua evenimente puncte de reper pentru pietele carora li se adreseaza.
Aceste proiecte se vor consolida de la an la an.
Le multumim prietenilor nostri de la Ethos pentru modul in care au inteles sa se implice alaturi de noi in aceste proiecte si le uram succes pe viitor.ö

Dragos Dehelean, Presedinte al ôAsociatiei de Comunicare Ethosö, declara:
ôGala Societatii Civile si Internetics sunt ambele niste evenimente extrem de importante pentru industria de comunicare din Romania. De aceea eu si colegii mei suntem foarte multumiti de rezultatele implicarii noastre in organizarea ultimelor editii. Aceste rezultate sunt dovezi concrete ca am fost loiali misiunii noastre, respectiv aceea de a vorbi si de a convinge asupra rolului pe care il are comunicarea profesionista in imbunatatirea activitatii organizatiilor si institutiilor romanestiö.

Millenium Communications are in portofoliu ôGala Societatii Civileö, ôInterneticsö precum si ôAdPrint Festival ľ European Creative Teams Competitionö, festival european de publicitate.

Proiectele Millenium Communications vor fi organizate in continuare alaturi de BlueLeaf Multimedia ľ Web Developer Oficial ľ si Grupul2 Millenium Communications, agentie de PR infiintata la inceputul anului 2005 si devenita intr-un timp foarte scurt una dintre cele mai puternice din Romania.

Asociatia de Comunicare Ethos este o organizatie neguvernamentala, infiintata in 2000, a carei misiune este sa promoveze comunicarea profesionista ca mijloc de eficientizare a activitatii organizatiilor si institutiilor romanesti. Cel mai cunoscut proiect propriu al Ethos este ôOlimpiadele Comunicariiö, serie de evenimente anuale care au fost distinse pana in prezent cu 5 premii de recunoastere a excelentei, la nivel national.

Ethos a coordonat doua editii ale Galei Societatii Civile (2003, 2004) si doua editii ale Festivalului Internetics (2004 si 2005). De asemenea a coordonat comunicarea online si comunicarea directa cu agentiile participante din Romania si din Europa la editia 2004 a Festivalului AdPrint.
Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â. ├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri