Contractul a fost semnat cu MTV Network International Emerging Markets, divizia care conduce operatiunile din Centrul si Estul Europei, Rusia, Africa, Orientul Mijlociu si India ale MTV Networks International, companie care detine branduri precum MTV, VH1, Nickelodeon, TMF (The Music Factory),VIVA.

“Suntem convinsi de potentialul VH1 bazandu-ne pe experienta noastra anterioara cu televiziunile de muzica. VH1 aduce un suflu nou in domeniul muzical, oferindu-le potentialilor clienti solutii atractive in vederea atingerii obiectivelor de marketing”, a declarat Florin Visenescu, co-managing director al Cable Direct.

Cable Direct, companie lansata in 1999 pentru vanzarea de spatiu publicitar pentru televiziunile tematice lucreaza in prezent pentru canalele de televiziune: HBO, AXN, AXN Sci Fi, AXN Crime, Animax, Cartoon Network, TCM si Sport Klub.

MTV Network International este o companie detinuta de Viacom Inc ale carei branduri sunt difuzate la nivel mondial in 632 milioane de case din 162 de tari in 33 de limbi.