Decizia a apartinut echipei din bordul de conducere al Erste Group, formata din 15 membri executivi, din care face parte si Daniel Pana, director executiv al Erste Group Romania.

“Ne dorim sa consolidam un parteriat pe termen lung prin dezvoltarea unor proiecte de comunicare inovative in conditii de eficienta maxima", a declarat Bogdan Prajisteanu (foto), director general al MEC Romania.

Mediaedge:cia (MEC) Romania, una dintre cele mai importante agentii de media pe piata locala, ofera servicii precum analiza profilului consumatorului si ROI, strategia si planificarea comunicarii, cumparare si planificare media, interactiune (digitala, directa si cu ajutorul motoarelor de cautare), consultanta in proiecte sportive, de divertisment si cauze sociale precum si oportunitati de comunicare in retail.

Mediaedge:cia (MEC) Romania este filiala locala a MEC membru co-fondator al GroupM, grupul de investitii media din cadrul WPP, al doilea grup de comunicare la nivel mondial.

Potrivit Ministerului de Finante, in 2008 Mediaedge:cia Romania a inregistrat afaceri de 29,9 milioane de euro fata de 25,1 mil euro in 2007 si un profit net de aproape 230.000 de euro comparativ cu in jur de 110.000 de euro in urma cu doi ani.