Google lanseaza primele traininguri in Romania

Trainingurile AdWords Seminar Leader vor incepe pe 18 decembrie si se adreseaza incepatorilor si specialistilor in marketing online, costul trainingului fiind de 125 de euro pentru incepatori si 145 de euro pentru avansati, anunta agentia de marketing online Kondiment, organizator al seminarelor Google AdWords.
Sesiunile conduse de Gabriela Andrei, chief learning officer al agentiei Kondiment si Google AdWords & Analytics Certified Professional vor fi sustinute in prezenta Ameliei Cretu, agency relations manager al Google.

Prima editie, din 18 decembrie, va fi dedicata incepatorilor, iar a doua din 18 ianuarie 2010 se va adresa specialistilor.

In ultimul an, gigantul Google a fost din ce in ce mai prezent pe piata locala, in august motorul de cautare american prezentandu-si echipa care se ocupa de operatiunile din Romania, iar in noiembrie specialistii companiei care conduc activitatile locale ale grupului online au fost prezenti pentru prima data la un eveniment organizat la Bucuresti.Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri