MediaPro Interactiv lanseaza un site unde internautii pot urmari filme online

MediaPro Interactiv, una din cele mai importante regii de publicitate online, lanseaza un site unde internautii pot urmari filme pe Internet, contracost, in deplina legalitate.
Construit pe structura video on demand, Muvix.ro este un proiect care ofera o selectie de filme care pot fi vizionate la o calitate de 1200 Kbps, oricand si de oriunde.

Site-ul porneste la drum cu un portofoliu de peste 30 de filme romanesti si straine. Portofoliul va creste constant, inclusiv cu filme sugerate de utilizatori.

Pentru plata cinefilii au de ales intre plata prin SMS si plata online, prin card.

Pe Muvix.ro filmele pot fi vazute numai online, fara posibilitatea de a fi descarcate. Calitatea continutului si protejarea drepturilor de autor sunt asigurate prin intermediul Microsoft Silverlight, un download ce se instaleaza in doar cateva secunde si permite consumatorilor media noi experiente.

“Intr-o piata in care filmele noi apar pe serviciile “celebre” a doua zi de la premiera mondiala, a lansa un astfel de site cu plata poate fi o nebunie. Cineva insa trebuia sa incerce, asa ca am facut-o noi. Viitorul ne va arata daca piata se va indrepta catre continut platit, asa cum am pariat noi” afirma Orlando Nicoara (foto), general manager al MediaPro Interactiv.

Cinefilii obisnuiti sa urmareasca filme la televizor gasesc pe site instructiuni pentru a putea conecta calculatorul sau laptop-ul la televizor, in functie de tipul de aparatura pe care il detin.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri