Victor Ciutacu, redactor-sef la Jurnalul National, a negat pentru Wall-Street informatia publicata pe blogul reportervirtual.ro, potrivit careia jumatate din cei circa 300 de angajati de la Jurnalul vor fi concediati.
“Jurnalul casei urmeaza sa dispara ca supliment al Jurnalului National, iar cifra celor concediati nu ar fi 40, cum am scris initial, ci 150, din cei 300 de angajati. Potrivit informatiilor mele, prima transa de restructurati va fi anuntata in seara asta”, a scris astazi jurnalistul Tiberiu Lovin pe blogul sau.

Victor Ciutacu sustine insa ca nu s-au facut concedieri la Jurnalul National si nici nu e prevazuta o asemenea miscare. “Nu sunt in plan concedieri la Jurnalul. O sa functionam pe baza de eficienta. Daca vom lua o decizie o vom anunta”, a spus Ciutacu, adaugand ca ziarul va actiona in conformitate cu Codul Muncii.

In prezent, Jurnalul National are aproximativ 300 de angajati, potrivit lui Ciutacu.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri