Revistele Tabu, Bucataria pentru toti, reteaua de ghiduri de divertisment 24 FUN si Superbebe au fost vandute de catre grupul Realitatea-Catavencu si vor fi preluate, incepand cu luna februarie, de noii administratori.
Astfel, ghidurile de divertisment 24 FUN vor fi editate de Alexandru Sandulescu, Bucataria pentru toti de catre Razvan Cucui, Superbebe de catre Tana Pazara, iar Aventuri la pescuit de catre Sorin Vulpe, au declarat reprezentantii trustului de presa.

Revista glossy Tabu urmeaza sa fie achizitionata de regia de vanzari de publicitate DBV Media House, condusa de Brindusa Vlanga.

"Inca nu am incheiat contractul de preluare, acest lucru se va intampla probabil saptamana viitoare. Nu va pot spune pretul de achizitie insa va pot confirma ca nu voi modifica nimic in felul in care arata revista Tabu. Revista aceasta este vie si va continua sa apara in acelasi format", a declarat, pentru Wall-Street, Brindusa Vlanga.

Totodata, numarul de angajati ai revistei Tabu va ramane neschimbat. "Sunt aproximativ 15 angajati, nu vom renunta la niciunul", a adaugat Vlanga.

Adunarea Generala a Actionarilor a decis, in sedinta de miercuri, 6 ianuarie, ca titlurile sa fie preluate in rate de catre publisheri, in doi-trei ani.

Sumele pe care viitorii proprietari le vor plati pornesc de la 100.000 de euro, in functie de titlu, potrivit informatiilor paginademedia.ro.

La inceputul lunii decembrie, Sorin Ovidiu Vantu a anuntat ca va renunta definitiv la print si va merge doar pe media electronica, acolo unde va investi cat este necesar pentru a-si mentine cota de piata sau chiar pentru a o mari.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri