In urma unei licitatii desfasurate la sfarsitul anului trecut, Ogilvy Public Relations a fost aleasa agentia de relatii publice si comunicare a companiei PeliFilip, din domeniul avocaturii de business din Romania.
Avocatii PeliFilip au expertiza in domeniile fuziuni si achizitii, corporate, concurenta comerciala, energie, infrastructura si concesiuni, real estate, piete de capital si finante-banci. Infiintata in urma cu aproape doi ani de partenerii Francisc Peli, Cristina Filip, Carmen Peli, Alexandru Birsan si Ioan Dumitrascu, compania a fost implicata in unele dintre cele mai mari tranzactii de pe piata locala, cea mai recenta fiind asistarea CVC Capital Partners in procesul de achizitie a operatiunilor din Romania ale grupului Anheuser-Busch InBev, alaturi de Freshfields.

Agentia va oferi servicii de strategie, consultanta, comunicare business to business, mangementul relatiei cu stakeholderii companiei, comunicare interna, comunicare cu media si managementul evenimentelor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri