Devenite deja traditionale, calendarele, fie ele de perete, birou, personalizate sau simple, sunt cadoul cel mai ales si mai potrivit. Ele sunt atât un instrument de promovare pentru organizatie cât si o oportunitate pentru a relua discutii, parteneriate sau chiar a începe colaborari.

First Advertising Agency, companie specializata în productie publicitara a ales pentru acest an sa creeze o serie de calendare deosebite, colaborând cu nume sonore în acest sens. Materialele au fost gândite pentru publicuri tinta diverse.


O imagine transmite un mesaj mai puternic decât cuvântul. Seria de calendare realizate cu ajutorul imaginilor realizate de catre Cristian Lascu, este cadoul perfect pentru începerea noului an. Imaginile sunt graitoare fiind rezultatul pasiunii si profesionalismului deja cunoscutului fotograf, designul calendarului fiind deosebit. Reputatul speolog si fotograf, Cristian Lascu este redactor sef la revista “National Geographic”. El a obtinut la începutul anilor ´90, în Statele Unite, premiul pentru cel mai bun fotograf al lumii subterane.


Imaginile vechi ale Bucurestiului sunt întotdeauna un puternic instrument de promovare a valorilor istorice si nu numai ale tarii nostre. Calendarele din aceasta serie au ca public tinta oamenii de afaceri straini sau pe cei pasionati de istorie, arta, literatura, monden.
Puteti sa “rasfoiti” aceste calendare online la adresa www.calendare2006.ro , existând si posibilitatea comandarii online a acestor materiale.

Despre First Advertising Agency

First Advertising Agency este una dintre cele mai importante firme de productie publicitara. Misiunea noastra este sa oferim calitate având grija însa de utilizarea cât mai profitabila a bugetelor disponibile.
Proiectele realizate de-a lungul timpului ne-au facut sa fim recunoscuti pe piata de POSM, serigrafie, indoor/outdoor, tipar, obiecte promotionale, calendare si grafica publicitara. Am dus la bun sfârsit cu succes proiecte complexe, experienta noastra în domeniu si calitatea oferita facând diferenta întotdeauna.

Am adus mereu un plus de valoare pentru toti clientii nostri dintre care ne face placere sa amintim Accor Services, Banca Romaneasca, Cosmorom, Daewoo Automobile, Daewoo Bank, Danone Romania, Ing Bank, Mc Donalds, Michelin România, Rasdaq, Romgaz, SNSPA.