n perioada sarbatorilor de iarna si la nceputul fiecarui an, organizatiile si pregatesc cadourile pentru colaboratori, parteneri si potentiali clienti.
Devenite deja traditionale, calendarele, fie ele de perete, birou, personalizate sau simple, sunt cadoul cel mai ales si mai potrivit. Ele sunt att un instrument de promovare pentru organizatie ct si o oportunitate pentru a relua discutii, parteneriate sau chiar a ncepe colaborari.

First Advertising Agency, companie specializata n productie publicitara a ales pentru acest an sa creeze o serie de calendare deosebite, colabornd cu nume sonore n acest sens. Materialele au fost gndite pentru publicuri tinta diverse.


O imagine transmite un mesaj mai puternic dect cuvntul. Seria de calendare realizate cu ajutorul imaginilor realizate de catre Cristian Lascu, este cadoul perfect pentru nceperea noului an. Imaginile sunt graitoare fiind rezultatul pasiunii si profesionalismului deja cunoscutului fotograf, designul calendarului fiind deosebit. Reputatul speolog si fotograf, Cristian Lascu este redactor sef la revista National Geographic. El a obtinut la nceputul anilor 90, n Statele Unite, premiul pentru cel mai bun fotograf al lumii subterane.


Imaginile vechi ale Bucurestiului sunt ntotdeauna un puternic instrument de promovare a valorilor istorice si nu numai ale tarii nostre. Calendarele din aceasta serie au ca public tinta oamenii de afaceri straini sau pe cei pasionati de istorie, arta, literatura, monden.
Puteti sa rasfoiti aceste calendare online la adresa www.calendare2006.ro , existnd si posibilitatea comandarii online a acestor materiale.

Despre First Advertising Agency

First Advertising Agency este una dintre cele mai importante firme de productie publicitara. Misiunea noastra este sa oferim calitate avnd grija nsa de utilizarea ct mai profitabila a bugetelor disponibile.
Proiectele realizate de-a lungul timpului ne-au facut sa fim recunoscuti pe piata de POSM, serigrafie, indoor/outdoor, tipar, obiecte promotionale, calendare si grafica publicitara. Am dus la bun sfrsit cu succes proiecte complexe, experienta noastra n domeniu si calitatea oferita facnd diferenta ntotdeauna.

Am adus mereu un plus de valoare pentru toti clientii nostri dintre care ne face placere sa amintim Accor Services, Banca Romaneasca, Cosmorom, Daewoo Automobile, Daewoo Bank, Danone Romania, Ing Bank, Mc Donalds, Michelin Romnia, Rasdaq, Romgaz, SNSPA.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri