Magdalena Zander si Gabriel Boaca, cei care in perioada octombrie 2008-septembrie 2009 au condus departamentul de vanzari al Intact Interactive, divizia de new media a trustului Intact, revin in online cu o noua regie de publicitate, Digital4.
“Digital4 a luat fiinta saptamana aceasta. In prezent echipa este formata din 6 oameni, vom vedea daca vom mai recruta in functie de modul in care evolueaza business-ul”, a declarat, pentru Wall-Street, Magdalena Zander (foto).

Potrivit acesteia, portofoliul Digital4 cuprinde in prezent aproximativ 35 de site-uri, regia tintind un numar de 50-60 de site-uri. Focusul va fi pe site-urile independente, portofoliul existent urmand sa fie prezentat saptamana viitoare, spune Zander.

“Ne-am orientat spre site-uri independente, intrucat cred ca era nevoie de o regie focusata pe aceasta zona. Viziunea noastra de apropie de publisherii independeti, nu facem discriminari, suntem deschisi catre toti publisherii care doresc sa inoveze, insa zona independentilor prezinta cea mai mare compatibilitate pe profilul nostru. Dorim sa ne axam pe un portofoliu mai mic de site-uri intrucat mizam pe o relatie mai apropiata cu publisherii, acestia putand beneficia de proiecte personalizate”, explica Magdalena Zander.

La sfarsitul lunii septembrie, Magdalena Zander si Gabriel Boaca au parasit conducerea departamentului de vanzari al Intact Interactive, invocand un conflict de interese care afecteaza business-ul diviziei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri