Silviu Ispas paraseste sefia ARBOmedia

Silviu Ispas, director general al ARBOmedia.net si EMI Romania a decis sa paraseasca pozitiile pe care le detinea incepand cu data de 31 martie 2010 si sa se dedice unor noi provocari profesionale, anunta compania.
Responsabilitatile operationale vor fi preluate de catre Thomas Landolt, presedintele board-ului ARBOmedia AG.

Silviu Ispas s-a alaturat ARBOmedia in anul 2005, dupa ce activase in pozitia de consultant timp de doi ani. Din anul 2007 si pana in octombrie 2009 a fost membru in Consiliul de Administratie al EMI AG, fiind desemnat sa dezvolte EMI Romania, societate care administreaza activitatile de publishing ale grupului ARBOmedia pe plan local.

Cu 14 ani de experienta in vanzari pe piata romaneasca, ARBOmedia este filiala uneia din cele mai mari regii de publicitate multimedia independente din Europa, cotata la Bursa din Frankfurt.

In septembrie 2008, regia elvetiana de publicitate Goldbach Media Group (GMG) achizitiona 72,7% din actiunile grupului german ARBOMedia.

In prezent, ARBOmedia Romania gestioneaza spatiul publicitar al retelei de 44 ziare locale si al altor 18 reviste, doua retele de publicitate indoor si furnizeza servicii complementare specifice industriei de publicitate-planning, monitoring, buying si strategie de vanzari media.

Cititi si Silviu Ispas: Industria de media nu va privi cu indiferenta 'alunecarile' neprofesioniste ale jucatorilor din piata

Sursa foto: Agerpres


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri