NewsIn ramane la Realitatea-Catavencu. Sefii agentiei isi dau demisia

Directorul agentiei de presa NewsIn, Cosmin Popa, si redactorul-sef Adelina Radulescu si-au dat demisia dupa ce la conducerea agentiei a fost numit Mihnea Vasiliu, seful diviziei Quality a grupului. Anterior acestei decizii, agentia urma sa iasa din grup si sa fie preluata de Cosmin Popa.
“Este o chestiune absolut normala. Atata vreme cat se ia decizia sa se schimbe managementul agentiei, inseamna ca nu era bine ceea ce faceam”, a spus Cosmin Popa pentru Wall-Street.

Mai multe schimbari au fost anuntate astazi pentru Grupul Realitatea-Catavencu. Potrivit paginademedia.ro, board-ul editorial isi va pierde atributiile de business, care vor fi preluate de Consiliul de Administratie al Realitatii, prezidat in continuare de Liviu Luca. Liderii de sindicat vor iesi din CA.

Produsele media ale grupului vor functiona independent, iar bugetele nu vor mai fi amestecate. Catalin Popa se ocupa de Realitatea TV, Sorin Freciu de The Money Channel, Sorin Vulpe de posturile radio, Doru Buscu de Academia Catavencu si Dragos Stanca de F5.

“A fost o greseala din partea mea sa pun jurnalisti sa faca afaceri”, a spus Sorin Ovidiu Vantu pentru paginademedia.ro. Numele membrilor Consiliului de Administratie vor fi anuntate saptamana viitoare. Realitatea-Catavencu trebuie sa scoata anul acesta profit intre 500.000 si 2 milioane de euro, potrivit lui Vantu.

La sfarsitul anului trecut se vehicula ideea ca agentia NewsIn va ramane in posesia directorului general. “A fost un acord de principiu. Dar se vede treaba ca aderenta la principii nu functioneaza in cazul unor persoane”, a spus Popa.

Potrivit acestuia, agentia NewsIn a incheiat anul 2009 cu o cifra de afaceri de circa 1,2 milioane euro si si-a diminuat pierderile cu 70%. In ultimele sase luni, agentia s-a autosustinut, dupa ce grupul a refuzat sa o mai finanteze.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri