Timp de 5 zile reprezentanti de top ai industriei de PR din tara si strainatate se vor reuni in cadrul celui mai amplu eveniment de PR al anului: Saptamana PR-ului Romanesc (6-10 Noiembrie 2005).

Gala Excelentei in Relatii Publice

Zece campanii de Relatii Publice vor fi distinse cu premii de aur si argint in cadrul competitiei Romanian PR Award 2005. Pe langa acestea, 7 proiecte vor obtine distinctia "Honorable Mention". Anul acesta au fost inscrise in concurs 69 de proiecte, numarul lucrarilor reprezentand o crestere de 25% fata de nivelul inregistrat anul trecut. Printre participanti s-au numarat companii de prestigiu, agentii de PR si ONG-uri. Jurizarea competitiei a fost asigurata de 18 practicieni din 6 tari, personalitati recunoscute pentru expertiza vasta in domeniul comunicarii. In afara premiilor pe categorii, juriul va acorda distinctia "PR Personality of the Year".

Decernarea premiile va avea loc in seara zilei de 7 noiembrie, in cadrul ceremoniei festive "PR Award Gala Night".

Descatusarea potentialul Relatiilor Publice in cadrul unui congres international de exceptie

Gala Excelentei in Relatii Publice va fi dublata in perioada 7-8 noiembrie de congresul international "Descatuseaza potentialul Relatiilor Publice!", care va reuni personalitati de top din Romania, Marea Britanie, Germania, Belgia, Ungaria, Bulgaria si Ucraina. Acesta va accentua rolul strategic al comunicarii, dimensiunea sa manageriala in functionarea eficienta a companiilor si institutiilor.

Printre protagonistii evenimentului se numara: Tony Meehan (Marea Britanie), Presedinte TMA Communications si membru IPRA, CIPR, PRSA; Thomas Achelis (Germania), Presedintele Confederatiei Europene de Relatii Publice CERP; Nigel Middlemiss (Marea Britanie), Practice Director, Echo Research Group; Tamas Barat (Ungaria), Vice-Presedinte CERP, Nelly Benova (Bulgaria), Presedinta Societatii Bulgare de PR; Denis Bohush (Ucraina), unul din protagonistii campaniei de comunicare pentru "Revolutia Portocalie" din Ucraina; Claudiu Saftoiu, consilier prezidential; Dumitru Bortun, Presedintele Asociatiei Romane a Profesionistilor in Relatii Publice (ARRP); Silviu Hotaran, General Manager, Microsoft South East Europe; Carol Sebastian, redactor sef Cotidianul; Lidia Solomon, PR Director Connex; Adela Pascu, Secretar General, BRD Groupe Societe Generale; Gilda Lazar, Corporate Affairs Director JTI.

Pe 9 noiembrie se va desfasura trainingul "Corporate Social Responsability - A Pivotal Role for Public Relations in a Changing Society", sustinut de profesorul si practicianul britanic Tony Meehan, membru IPRA, CIPR, PRSA. Saptamana PR-ului Romanesc se va incheia pe 10 noiembrie cu intalnirea informala dintre studentii si profesionistii PR.

Evenimentul este organizat de fundatia Forum for International Communications, cu scopul de a coagula preocuparile celor interesati de domeniul Relatiilor Publice si de a contribui la consolidarea unei constiinte de apartenenta la aceasta comunitate.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Oportunitati de finantare, growth hacking si premiu mare la iCEE.fest
Setari Cookie-uri