Connex/Vodafone a fost clientul McCann inca din 1998. Grupul de comunicare va furniza in continuare servicii de creatie publicitara, prin agentia McCann Erickson, se arata in comunicatul Vodafone. Luna aceasta, Vodafone a primit un director de creatie dedicat in cadrul McCann Erickson.

Discutii despre mutarea contului au inceput in piata inca din septembrie, insa nici OMD, nici Vodafone nu au confirmat pana in prezent.

Vodafone era unul dintre cei mai importanti clienti ai agentiei de media Universal McCann, alaturi de Coca-Cola, SC Johnson si Heineken.

„Doresc sa multumesc echipei de Media a McCann Erickson, partenerul nostru de incredere pe parcursul ultimilor 12 ani, pentru profesionalismul si implicarea cu care ne-au sustinut. Impreuna, am inovat si am reusit sa cream un model de leadership pe piata locala si sa aducem brandul Vodafone cat mai aproape de romani”, a spus Marco Kind, Chief Marketing Officer, Vodafone Romania.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., are 9.5 milioane de clienti in Romania. In prezent, Vodafone are divizii in 31 de tari pe 5 continente si aproximativ 40 de retele partenere in intreaga lume.

Vezi pe ce loc se afla Vodafone in Topul advertiserilor din Romania