Transferul revistelor are loc dupa ce in luna octombrie actionarii Realitatea-Catavencu au decis sa vanda catre manageri revistele din divizia de Lifestyle. Astfel, reteaua de ghiduri 24 Fun a fost preluata de o companie detinuta in mod egal de Alex Sandulescu si Sorin Vulpe, pentru o suma de peste 400.000 euro, potrivit informatiilor paginademedia.ro.

Revista Tabu a fost cumparata de regia de vanzari DBV Media House, controlata de Brandusa Vlanga, iar Superbebe a fost preluata de redactorul-sef Tana Pazara. Pretul celor doua reviste s-ar fi situat in jurul valorii de 100.000 euro.

Brandusa Vlanga, noul proprietar al Tabu, isi propune sa reduca costurile operationale ale revistei, fara a face concedieri. “Cred ca printre primele probleme pe care le voi rezolva va fi costul de tipar. Vom incerca sa negociem cu tipografia, fara a face rabat de la calitate”, a spus Vlanga.

Pe de alta parte, Alex Sandulescu a declarat pentru paginademedia.ro ca isi va face treaba ca si pana acum. “ E un brand puternic, de notorietate, iar piata de publicitate il cunoaste”.