Grupul Realitatea-Catavencu a semnat vanzarea revistelor 24 Fun, Tabu si Superbebe pentru sume cuprinse intre 100.000 si 400.000 euro, potrivit paginademedia.ro.
Transferul revistelor are loc dupa ce in luna octombrie actionarii Realitatea-Catavencu au decis sa vanda catre manageri revistele din divizia de Lifestyle. Astfel, reteaua de ghiduri 24 Fun a fost preluata de o companie detinuta in mod egal de Alex Sandulescu si Sorin Vulpe, pentru o suma de peste 400.000 euro, potrivit informatiilor paginademedia.ro.

Revista Tabu a fost cumparata de regia de vanzari DBV Media House, controlata de Brandusa Vlanga, iar Superbebe a fost preluata de redactorul-sef Tana Pazara. Pretul celor doua reviste s-ar fi situat in jurul valorii de 100.000 euro.

Brandusa Vlanga, noul proprietar al Tabu, isi propune sa reduca costurile operationale ale revistei, fara a face concedieri. “Cred ca printre primele probleme pe care le voi rezolva va fi costul de tipar. Vom incerca sa negociem cu tipografia, fara a face rabat de la calitate”, a spus Vlanga.

Pe de alta parte, Alex Sandulescu a declarat pentru paginademedia.ro ca isi va face treaba ca si pana acum. “ E un brand puternic, de notorietate, iar piata de publicitate il cunoaste”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri