Mihai Gadea este jurnalistul de televiziune a carui imagine profesionala si personala este impecabila, in opinia a 31% dintre respondentii sondajului de opinie initiat de consultantul de imagine Mihaela Berciu.
Acest prim demers de evaluare online a imaginii profesionale masculine a avut ca subiect evaluarea gradului de apreciere de care se bucura cativa dintre cei mai cunoscuti jurnalisti TV din Romania.

Astfel, 31% dintre romanii respondenti au considerat ca Mihai Gadea este jurnalistul de televiziune a carui imagine profesionala si personala este impecabila.

Mai mult, in urma aceluiasi sondaj de opinie, Catalin Stefanescu a fost considerat jurnalistul de televiziune cu cel mai elegant discurs. Radu Moraru este considerat jurnalistul cu cea mai corecta tinuta profesionala, pe cand timbrul vocal al lui Emil Hurezeanu a fost recunoscut ca fiind cel mai expresiv.

Bretelele lui Marius Tuca au fost percepute ca fiind accesoriul care si-a indeplinit cel mai bine rolul de a crea o marca personala, pe cand cea mai expresiva gestica îi apartine lui Mircea Dinescu.

„Orice structura culturala, inclusiv cea a imaginii noastre personale si profesionale, se bazeaza pe repere. Si ce repere mai vizibile si mai prezente am fi putut alege pentru sondajul nostru decat jurnalistii de televiziune? Am considerat ca acestia pot fi reale modele de referinta ale unui target masculin autohton in cautarea unei identitati – si, implicit, a unei tinute – profesionale perfecte", a declarat Mihaela Berciu.

Mihaela Berciu este un nume cunoscut in domeniul consultantei de imagine din Romania. Absolventa a programului MBA în cadrul American International University in London in 1996 si a cursurilor de consultanta de imagine ale London Image Institute, Mihaela Berciu este singurul consultant de imagine din Romania acreditat de Association of Image Consultants International (AICI). A lansat în Romania doua volume: „Tinuta pentru Succes. De la primul interviu la CEO” si „Succesul detaliilor. Cartea tehnica a tinutei masculine”.

Cititi si articolul Tinuta managerilor romani, sub lupa unei profesioniste in consultanta de imagine


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Un nou site a fost închis în România pentru publicarea de informații false
Setari Cookie-uri