Coca-Cola HBC Romania, unul dintre principalii jucatori de pe piata interna a bauturilor racoritoare, a ridicat premiul de excelenta pentru managementul schimbarii, acordat CEO -ului Calin Dragan (foto), si premiul pentru cele mai bune proiecte de resurse umane desfasurate in 2009, in cadrul galei premiilor de excelenta organizate de clubul profesionistilor in resurse umane, HR Club.
„Premiul castigat de Calin Dragan se datoreaza strategiei de implicare a departamentului de resurse umane in decizii, a programului de mentoring si CSR (responsabilitate sociala corporatista) gestionat de acesta si a coordonarii procesului de management al schimbarii”, afirma Simona Popovici, HR manager al Coca-Cola HBC Romania.

Proiectul pentru consolidarea companiei ca employer branding (brand de angajator) a fost bugetat cu 100.000 de euro, cu un ROI (return of investment) de 600.000 de euro la sfarsitul 2009.

Scopul proiectului a fost de a imbunatati perceptia angajatilor si a comunitatii cu privire la statutul angajatului si la cultura organizationala a companiei. Implementarea s-a realizat pentru sase categorii de public, de la tineri studenti - pentru care compania a organizat intalniri, traininguri, workshop-uri cu studentii si parteneriate cu organizatii studentesti - pana la publicul specialist, pentru care compania a lansat o colectie de carte cu tema leadership.

La categoria managerul general al anului 2009, alti castigatori au fost Cornelia Coman - CEO ING Asigurari Viata (categoria managerul de resurse umane, partener strategic de business), Shachar Shaine - CEO Tuborg Romania (categoria - investitia in oameni) si Wargha Enayati, CEO Centrul Medical Unirea (premiul special - antreprenoriat).

Premiul pentru cele mai bune proiecte de resurse umane a mers si catre compania timisoreana Honeywell Life Safety Romania pentru implementarea unui proces organizational de coaching la nivel de leadership al organizatiei.

Juriul pentru a treia categorie de premii, destinata celor mai buni manageri de linie, i-a desemnat castigatori pe cei care in cursul anului 2009 au reusit sa isi mentina echipa unita: Paula Geza, director al grupului Comercial Sud in cadrul Unicredit Tiriac Bank si Iulia Rosian, Chief Operating Officer (COO) Sandoz România.

Infiintata in anul 2004, asociatia HR Club, organizatoarea evenimentului, numara in prezent 350 de membri, din peste 300 de organizatii ce activeaza in principalele industrii din Romania.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri