B&P Braun & Partners, companie independenta de consultanta strategica de comunicare care activeaza pe piata din Ungaria si Europa Centrala si de Est, devine partener al Brandivia, companie fondata in 2005 de Cosmin Alexandru.
Prin urmare, Cosmin Alexandru devine Managing Partner al B&P Brandivia, compania care materializeaza aceasta asociere.

“Sunt incantat sa dezvolt in sectorul comunicarii strategice o companie care aduce pe piata noastra experienta unui grup de succes dintr-o tara cu un progres mai rapid decat al Romaniei. In plus, parteneriatul personal cu Robert Braun, o personalitate pe piata de comunicare din Ungaria, este o garantie a profesionalismului abordarii noastre viitoare”, a declarat Cosmin Alexandru (foto).

B&P Brandivia va oferi servicii de comunicare interna si externa, pentru branduri de produse, servicii, organizatii si lideri de organizatii. Metodologiile patentate ale noii companii acopera domenii precum Branding, Employer Branding, Brand Community Development, Corporate Social Responsibility, Reputation Management sau Personal Branding.

“B&P Braun & Partners s-a construit ca o propunere unica de imbinare a nevoilor societatii cu cele ale comportamentului responsabil al companiilor. Metodologia, reperele si sistemele de constructie strategica sunt create in asa fel incat sa poata produce rezultate masurabile pentru toate partile implicate. Aceasta este unicitatea propunerii B&P Brandivia” a declarat Robert Braun.

B&P Braun & Partners a fost fondata de Robert Braun in 2005, avand in 2009 o cifra de afaceri de peste 3 milioane de euro si peste 40 de angajati in Ungaria, Polonia, Bulgaria si Romania.

Pe langa implicarea manageriala, Robert Braun este profesor de Comunicare Strategica si CSR la Corvinus, Universitatea Economica din Budapesta, este consilier pe comunicare si strategie al Guvernatorului Bancii Nationale a Ungariei, precum si membru al EBEN (European Business Ethics Network) si al altor institutii de prestigiu.

Cosmin Alexandru a fost co-fondator si Managing Director al GfK Romania – Institut de Cercetare de Piata intre 1992 si 2005, consultant independent in branding, strategie si comunicare prin compania Brandivia intre 2005 si 2009, Eisenhower Fellow SUA in 2005 si, tot din 2005, presedinte al Asociatiei Erudio care desfasoara programul Erisma – Leadership Creativ.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri