Time Warner, profit trimestrial de 627 mil. dolari

Time Warner, grup ce detine studiourile Warner Bros. si canalul HBO, a inregistrat in al patrulea trimestru din 2009 un profit peste estimarile analistilor si a anuntat ca isi va majora dividendele si programul de rascumparare a actiunilor, relateaza Bloomberg.
Profitul net a reprezentat 53 centi/actiune, fata de o pierdere de 16 miliarde dolari, sau 13,41 dolari/actiune, in aceeasi perioada a anului precedent, a anuntat compania.

Excluzand elemente precum costurile legate de disponibilizarile realizate de Time Inc, profitul a fost de 55 centi/actiune, depasind media estimarilor analistilor consultati de Bloomberg.

Time Warner a majorat dividendele trimestriale de la 18,75 centi/actiune la 21,25 centi si a extins programul de rascumparare de actiuni cu 2 miliarde dolari, scrie NewsIn.

Warner Bros a fost studioul cu cele mai mari incasari in Statele Unite si Canada anul trecut, inregistrand vanzari de 2,11 miliarde dolari. In al patrulea trimestru, Warner Bros a lansat filmele "The Blind Side" si "Sherlock Holmes".


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri