"Dear John", cu Channing Tatum, Amanda Seyfried si Richard Jenkins in distributie, a avut vineri incasari din vanzarea de bilete in valoare de 13,8 milioane de dolari, in timp ce "Avatar" a strans doar 6,2 milioane de dolari. Pe locul trei in aceasta ierarhie este pelicula "From Paris with love", cu incasari de trei milioane de dolari, potrivit NewsIn.

Filmul "Dear John" a fost lansat pe 5 februarie in cinematografele din SUA, urmand ca din 12 februarie sa apara si pe marile ecrane din Romania.

Pelicula a fost realizata dupa cartea omonima scrisa de Nicolas Sparks, autor care a mai scris romanele ecranizate "The Notebook" si "A walk to remember".

"Avatar" este, potrivit specialistilor, cel mai scump film din istorie - a avut un buget de 240 de milioane de dolari pentru realizarea filmului si inca aproximativ 260 de milioane cheltuieli de marketing. Pelicula 3D, cu Sigourney Weaver, Sam Worthington si Zoe Saldana in distributie, prezinta o planeta indepartata numita Pandora, locuita de rasa Na'vi, unde cativa pamanteni trebuie sa lupte pentru a-si gasi locul.