CITY College, facultatea internationala a Universitatii Sheffield, in cadrul programului sau Executive MBA, are onoarea si placerea de a va invita la seminarul cu tema: “Leadership de inalta calitate: imbunatatirea stilului de leadership intr-un mediu de afaceri complex”


Vineri, 5 martie 2010, 09:30-12:00 la
Hotel “Athenee Palace Hilton” – Sala Le Diplomate


Seminarul va fi urmat de o scurta prezentare a programului CITY-Sheffield Executive MBA predat in Bucuresti.

Organizatiile se concentreaza asupra oamenilor. Odata cu secolul 21, organizatiile sunt mai mult decat niciodata orientate spre Resursele Umane (HR). Resursele Umane au devenit un factor de succes in cautarea solutiilor de a deveni mai eficient, mai market oriented si competitiv.

De aceea, organizatiile incearca sa gaseasca noi metode de a conduce si de a directiona angajatii in cadrul acestui mediu de afaceri in continua schimbare. Leadership-ul de inalta calitate( TQL) este un prim exemplu dintre aceste metode.

Seminarul este direct aplicabil la middle si top management si tinteste sa analizeze pe scurt elementele-cheie ale paradigmei unei inalte calitati , precum si cateva practici comune ale sale. Gradul de constientizare a practicilor TQL este critic in corporatiile moderne si participa in implementarea eficientei si randamentului.


Dr. Alexandros Psychogios
PhD in Business Administration (University of Warwick, UK).
Senior lecturer in Management & HR
CITY College – Facultatea Internationala a Universitatii Sheffield


Va rugam sa confirmati participarea dumneavoastra la: avasile@city.academic.gr sau ddanielescu@city.academic.gr.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri