Mihaela Antoche, Director al Departamentului de Stiri si Sport, paraseste Kanal D pentru a se dedica unor noi proiecte profesionale, se arata intr-un comunicat al postului de televiziune.
In cei doi ani si jumatate la sefia stirilor Kanal D, Antoche a inchegat redactia de stiri si o retea de corespondenti care produc cele doua jurnale de stiri ale televiziunii. La inceputul lunii iulie 2009, Kanal D a relansat stirile, cu o grafica schimbata si un concept editorial nou, trasmitand din noile studiouri de la Romexpo.

''Acum, dupa 18 ani in media, am decis ca dezvoltarea mea profesionala sa se orienteze spre alte proiecte in care sa pot sa-mi valorific competentele, experienta si expertiza in materie de televiziune, si mai ales de news. In scurt timp, voi comunica spre ce proiecte ma voi indrepta si, mai ales, ce voi alege sa fac. E limpede ca voi face tot stiri pentru ca nimic nu se compara cu o stire bine facuta care este rasplatita cu audienta de public'', a spus Mihaela Antoche.

Mihaela Antoche a debutat in stirile de televiziune in septembrie 2001 ca News Editor la Realitatea TV, dupa o perioada de noua ani petrecuti in radio. In 2003 este numita redactor coordonator, pentru ca in 2005 sa devina Producator Executiv la aceeasi televiziune. In Septembrie 2007 devine Head of News and Sport Department la Kanal D.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si