Mihaela Antoche, Director al Departamentului de Stiri si Sport, paraseste Kanal D pentru a se dedica unor noi proiecte profesionale, se arata intr-un comunicat al postului de televiziune.
In cei doi ani si jumatate la sefia stirilor Kanal D, Antoche a inchegat redactia de stiri si o retea de corespondenti care produc cele doua jurnale de stiri ale televiziunii. La inceputul lunii iulie 2009, Kanal D a relansat stirile, cu o grafica schimbata si un concept editorial nou, trasmitand din noile studiouri de la Romexpo.

''Acum, dupa 18 ani in media, am decis ca dezvoltarea mea profesionala sa se orienteze spre alte proiecte in care sa pot sa-mi valorific competentele, experienta si expertiza in materie de televiziune, si mai ales de news. In scurt timp, voi comunica spre ce proiecte ma voi indrepta si, mai ales, ce voi alege sa fac. E limpede ca voi face tot stiri pentru ca nimic nu se compara cu o stire bine facuta care este rasplatita cu audienta de public'', a spus Mihaela Antoche.

Mihaela Antoche a debutat in stirile de televiziune in septembrie 2001 ca News Editor la Realitatea TV, dupa o perioada de noua ani petrecuti in radio. In 2003 este numita redactor coordonator, pentru ca in 2005 sa devina Producator Executiv la aceeasi televiziune. In Septembrie 2007 devine Head of News and Sport Department la Kanal D.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri