Agentia de relatii publice Rogalski-Grigoriu ofera, incepand cu luna februarie, servicii de consultanta si media relations pentru compania Franke Romania, jucator pe piata sistemelor electrocasnice incorporabile de bucatarie.

“Strategia de comunicare propusa de Rogalski-Grigoriu pentru anul 2010 s-a pliat perfect pe obiectivele noastre de business. Echipa propusa de agentie a demonstrat o buna intelegere a pietei de profil si a nevoilor pe care le resimt potentialii nostri clienti si in consecinta a propus solutii creative si inovatoare pe care le vom implementa impreuna”, a declarat Ligia Musat, promotions & designer manager Franke Romania.

Rogalski-Grigoriu Public Relations va furniza servicii de consultanta si media relations pe doua directii: comunicare corporate si comunicare de produs pentru toate brandurile aflate in portofoliul Franke Romania. In plus, echipa de PR va asista clientul si in implementarea si derularea campaniilor de PR online.

Printre clientii Rogalski-grigoriu se mai numara Centrul Medical Unirea, Radiusmed, Banca Romaneasca, Baneasa Investments, BDG, Carlsrom Beverage, Cetelem, Deloitte Romania, Franke Romania, New Kopel Sixt, Sony Ericsson Romania, Tuborg Romania, Cramele Halewood.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Romania, din nou aproape de punctul de fierbere?