Compania globala de media Reader’s Digest Association a anuntat finalizarea cu succes a etapei de restructurare financiara. Compania a iesit din procedura de insolventa, reusind sa isi reduca datoriile cu 75% si sa diminueze rata bruta de indatorare pentru finantarea activitatii operationale de la 17,5 la 3,2.
Cu o structura de capital imbunatatita, RDA anunta ca va continua procesul de transformare al companiei intr-o organizatie globala de media si marketing care instruieste, amuza si conecteaza 130 milioane de oameni din intreaga lume.

“Este o zi foarte importanta pentru compania noastra. Vestea ca am iesit din procedura financiara, cu un bilant contabil usurat semnificativ si o noua structura de capital, mai puternica, este un pas important inainte, in drumul nostru de a transforma RDA intr-un lider global al industriei de media si marketing”, a declarat Mary Berner, Presedinte si CEO al RDA.

“Le multumim angajatilor nostri din intreaga lume care, in aceasta perioada de provocari incredibile, au depus o munca impresionanta si au facut eforturi sustinute pentru a indeplini planurile stabilite anterior, dand dovada de flexibilitate si daruire. De asemenea, vreau sa le multumesc partenerilor nostri strategici si furnizorilor pentru sprijinul si sustinerea pe care ni le-au oferit pe toata durata acestui proces”, a adaugat Mary Berner.

Odata cu finalizarea procesului de restructurare, RDA se va concentra pe cresterea business-ului si transformarea acestuia intr-un model de afinitati de marketing care presupune construirea, in jurul brandurilor sale, a unor comunitati de consumatori din intreaga lume.

Reader’s Digest este prezenta si pe piata din Romania incepand din anul 2004, cand a fost infiintata editura din Bucuresti. In octombrie 2005, a fost lansata Reader’s Digest Romania, editia in limba romana a revistei Reader’s Digest, cu un tiraj mediu de peste 100.000 de exemplare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri