BBC va renunta la divizia de reviste si va inchide doua posturi de radio online odata cu reducerea bugetului pentru mediul digital cu 25%, informeaza Brandrepublic.
In replica, BBC si BBC Trust au declarat ca “nu comenteaza pe baza unor speculatii”.

Pe langa restrangearea activitatilor principale ale BBC, BBC Worlwide va trebui sa isi concentreze proiectele in afara Marii Britanii si sa renunte la publicatiile locale. Nu este deocamdata clar daca BBC Worldwide va trebui sa isi vanda publicatiile sau sa acorde licente pentru acestea unor publisheri competitori.

Divizia BBC Magazines publica titluri cunoscute precum Radio Times, Top Gear si BBC Good Food.

Printre masurile luate de reprezentantii BBC se numara reducerea bugetului pentru achizitii TV, de peste 100 mil. euro, cu 25%, micsorarea investitiilor in online cu 25% si a numarului de angajati cu un procent similar, respectiv inchiderea statiilor de radio online 6Music si Asian Network.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri