Scala JWT isi intareste echipa cu urmatorii 3 noi colegi:

Adelina Mustata (31) - este noul Strategic Planning Director la Scala JWT. Proaspat intoarsa din Vietnam, unde a fost Client Service Director la cea mai mare firma locala de cercetare, Adelina are o solida experienta in cercetarea de piata. Inainte, a lucrat pe aceeasi pozitie la Synovate Romania. Atat in Romania cat si in Vietnam a lucrat pentru clienti ca BAT, Coca-Cola Unilever, P&G, Orange. Are un Master in „Comunitati si cultura” obtinut la Facultatea de Sociologie Bucuresti si vorbeste fluent engleza si franceza.


Mihaela Vacarus (28) – este noul Director Financiar de la Scala JWT. Mihaela a avut anterior aceeasi pozitie la BDT Group – dealer Ford si Mazda si la BDT Leasing. Mihaela are un Master in Contabilitate Internationala la Facultatea de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori.


Raluca Dobre (26) – vine in sprijinul departamentului de BTL si PR de la Scala JWT. Proaspat intoarsa din Germania unde a lucrat pentru PRP, o importanta agentie de PR din Frankfurt, Raluca intetioneaza sa-si puna in valoare la Scala JWT experienta dobandita. A fost implicata in proiecte internationale de PR si a lucrat pe conturi ca: URSA - important producator de materiale termoizolante; REWE - lant de supermarketuri; ESSELTE LEITZ - principal producator de obiecte de birou. Raluca vorbeste 5 limbi straine (engleza, franceza, germana, italiana si spaniola) si are un Master in Comunicare Interculturala obtinut in Germania. A absolvit Facultatea de Comunicare si Relatii Publice in cadrul Universitatii Bucuresti, dupa ce a petrecut un an academic si in Franta, la Bordeaux.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Ei au creat cea mai eficienta campanie de publicitate a anului