Scala JWT isi intareste echipa cu urmatorii 3 noi colegi:

Adelina Mustata (31) - este noul Strategic Planning Director la Scala JWT. Proaspat intoarsa din Vietnam, unde a fost Client Service Director la cea mai mare firma locala de cercetare, Adelina are o solida experienta in cercetarea de piata. Inainte, a lucrat pe aceeasi pozitie la Synovate Romania. Atat in Romania cat si in Vietnam a lucrat pentru clienti ca BAT, Coca-Cola Unilever, P&G, Orange. Are un Master in Comunitati si cultura obtinut la Facultatea de Sociologie Bucuresti si vorbeste fluent engleza si franceza.


Mihaela Vacarus (28) este noul Director Financiar de la Scala JWT. Mihaela a avut anterior aceeasi pozitie la BDT Group dealer Ford si Mazda si la BDT Leasing. Mihaela are un Master in Contabilitate Internationala la Facultatea de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori.


Raluca Dobre (26) vine in sprijinul departamentului de BTL si PR de la Scala JWT. Proaspat intoarsa din Germania unde a lucrat pentru PRP, o importanta agentie de PR din Frankfurt, Raluca intetioneaza sa-si puna in valoare la Scala JWT experienta dobandita. A fost implicata in proiecte internationale de PR si a lucrat pe conturi ca: URSA - important producator de materiale termoizolante; REWE - lant de supermarketuri; ESSELTE LEITZ - principal producator de obiecte de birou. Raluca vorbeste 5 limbi straine (engleza, franceza, germana, italiana si spaniola) si are un Master in Comunicare Interculturala obtinut in Germania. A absolvit Facultatea de Comunicare si Relatii Publice in cadrul Universitatii Bucuresti, dupa ce a petrecut un an academic si in Franta, la Bordeaux.