Incepand din luna martie, agentia MediaCom va gestiona intregul cont de media al PepsiCo International Romania, aflat anterior in portofoliul Media Direction, au declarat pentru Wall-Street surse din piata de publicitate.
MediaCom gestiona inca din luna mai 2009 componenta de media buying pe TV a brandurilor Pepsi, in timp ce partea de planning si buying-ul pe toate celelalte medii (presa scrisa, radio, outdoor, Internet) erau realizate de Media Direction, parte a grupului BBDO. In urma unui pitch, MediaCom va prelua si aceste componente de la Media Direction, devenind agentia de media „full service” a PepsiCo.

Informatia a fost confirmata pentru Wall-Street de surse apropiate companiei. Reprezentantii Pepsi nu au putut fi contactati pana la publicarea articolului.

PepsiCo International detine brandurile Pepsi, Pepsi Max, Pepsi Light, Mirinda, Gatorade, Mountain Dew si 7UP.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri