Video News Network ofera solutii de promovare prin furnizarea stirilor video prezentate de agentiile de presa NewsIn si Thomson Reuters, ce pot fi accesate in site-urile partenere.

“Video advertising-ul a inceput sa ia amploare si pe piata online de pe plaiurile noastre, iar parteneriatul incheiat cu Future Media Network ne ofera posibilitatea de a eficientiza la maxim campaniile pe care le desfasuram pentru clientii nostri. Cred in pre-roll ad-uri, care au capatat deja notorietate, iar ratele de click considerabil mai mari decat cele obtinute prin banner display reprezinta un argument suficient de clar pentru a indemna orice client sa foloseasca reteaua VNN”, a declarat Cristi Marinescu, Director Executiv, Splendid Interactive.

Parte a Splendid Media Group, Splendid Interactive este o companie specializata in vanzarea de spatiu publicitar online, oferind servicii de audio advertising pentru eOkAds., divizia de mobile advertising pentru Vodafone Romania, solutiile de promovare oferite de Romtelecom precum si administrarea a peste 70 de site-uri.

Video News Network este un produs al companiei Future Media Network ce foloseste platforma tehnica furnizata de compania romano-canadiana Onezonemedia Invest.