In urma unui pitch desfasurat in luna februarie, agentia de strategie si manifestare de brand Rusu+Bortun Brand Growers a castigat contul de strategie si creatie al ING pentru Mid Corporate Banking.
“Invitatia din partea ING Bank ne-a onorat si motivat, mai ales ca a fost totul foarte bine organizat: 3 agentii invitate, briefing foarte clar si 3 saptamani de lucru. (...) La mai putin de doi ani de la lansare, acoperim un portofoliu foarte variat de clienti atat pe identitate cat si pe comunicare de brand, iar efortul nostru capata din ce in ce mai mult sens”, afirma Catalin Rusu (foto), Creative Director & Managing Partner.

Din echipa castigatoare au facut parte: Marc Bortun – Senior Designer & Creative Partner, Anca Tazlaoanu – Brand Consultant, Tudor Nastase – Senior Designer, Luca Dinulescu – Copywriter si Catalin Rusu – Copywriter & Creative Director.

Pe langa ING Bank, portofoliul agentiei cuprinde clienti precum: Procter & Gamble (Gillette), EuroMiniStorage, Cosmote, Hostway Romania, Explore Travel, Grupul Realitatea Catavencu, Medicover Romania, Italoparts Holding, Conadi Real Estate, Romspedition Logistik (Auto1one), Millenium Communications (AdPrint, Gala Societatii Civile, ADOR, Internetics), Samsung Romania, Unilever (Rama, Becel), Technophar.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri